Iedere onderneming, stichting of overheidsinstelling krijgt in toenemende mate te maken met wet- en regelgeving. Vanuit de overheid, maar ook van bijvoorbeeld toezichthouders en brancheorganisaties. Ondernemers en bestuurders doen er daarom goed aan zich hier bewust van te zijn en hier proactief naar te handelen.


Assurance

De financiële verslaglegging ligt bij steeds meer stichtingen en overheden onder een vergrootglas. Transparantie, duidelijkheid en betrouwbaarheid staan voorop. De Assurance specialisten van LOS beschikken over de kennis en ervaring om controles uit te voeren, die gericht zijn op het voldoen aan de vereisten die gesteld worden vanuit wet- en regelgeving. Niet alleen de jaarrekening wordt tot in de puntjes verzorgd, maar ook de kwaliteit van de financiële processen, de informatiestromen en de bedrijfsprocessen worden beoordeeld.


Veel juridisch gekleurde relaties

Ondernemers gaan dagelijks overeenkomsten aan en verrichten - vaak ongemerkt! - veel rechtshandelingen. Met hun onderneming, medeondernemers, werknemers, leveranciers, financiers, klanten en de fiscus. Vaak, maar lang niet altijd, worden zaken schriftelijk vastgelegd. Maar ook een feitelijke handeling of mondelinge toezegging kan al tot verplichtingen leiden. Met alle vervelende gevolgen van dien. Met de bedrijfsjuristen van LOS voorkomt u vervelende conflictsituaties, onzekere procedures bij de rechter en hoge advocaatkosten.

 

Kijk vérder bij:


Fiscaal advies

Benut uw fiscale mogelijkheden optimaal met up-to-date fiscaal advies van LOS

Bedrijfsjuridisch advies

Breng uw bedrijfsrisico's overzichtelijk in kaart en maak ze beter beheersbaar

LOS Digitale Personeelsmanager

Grip op uw salaris- en personeelsadministratie

Neem contact op met LOS

Benieuwd hoe LOS u vérder kan brengen met uw business? Neem voor een eerste kennismaking contact met ons op. Of stel uw vraag via email. We maken graag tijd voor u vrij.