Slimme ondernemers regelen hun zaken vooraf ook juridisch goed. Ze weten dat ze daarmee in conflictsituaties lange, onzekere procedures bij de rechter en hoge advocaatkosten voorkomen. Onze bedrijfsjuristen brengen uw bedrijfsrisico's overzichtelijk in kaart en helpen u om ze beter beheersbaar te maken.

De best passende ondernemingsvorm

Onze bedrijfsjuristen en fiscalisten geven u advies over welke ondernemingsvorm het best bij uw activiteiten past. Een eenmanszaak, een personenvennootschap, een stichting, een B.V. of een concernstructuur met verschillende B.V.'s? Iedere ondernemingsvorm brengt wettelijke en statutaire verplichtingen en rechten met zich mee, waar u zich strikt aan moet houden. De juiste ondernemingsvorm is dan ook van groot belang.

Veel juridische relaties

Als ondernemer gaat u dagelijks veel overeenkomsten aan en verricht u veel rechtshandelingen. Met de onderneming, medeondernemers, werknemers, leveranciers, financiers, klanten en de fiscus. Vaak, maar lang niet altijd, worden zaken schriftelijk vastgelegd, Maar ook een feitelijke handeling of mondelinge toezegging kan al tot verplichtingen leiden. Met alle vervelende gevolgen van dien. Schakel daarom tijdig de bedrijfsjuristen van LOS in, die binnen ons kantoor nauw samenwerken met onze fiscalisten.

Neem contact op met Robin Reijnierse

Benieuwd hoe onze aanpak op dit onderwerp u en uw business vérder kan brengen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.