Zeker voor ondernemers is financiële planning geen eenvoudige materie. Wensen en verplichtingen veranderen tijdens uw leven. En omdat u een zakelijke en een privé pet heeft, hangen financiële, fiscale en juridische zaken vaak nauw met elkaar samen. Een goed financieel plan biedt inzicht en overzicht in uw financiële toekomst.

Integrale aanpak

De inkomens-, vermogens- en nalatenschapplanning van een ondernemer vraagt om eenduidige, samenhangende aanpak in begrijpelijke taal. Omdat er ook sprake kan zijn van tegengestelde belangen en emotionele meningsverschillen over bijvoorbeeld (familie)bezittingen, stelt dit hoge eisen aan de professionele kennis en integriteit van uw adviseur.
 

Geselecteerde experts

Voor de financiële planning voor ondernemers werkt LOS nauw samen met de experts van Lyncs Financiële planning. Onder onze regie stippelen zij voor u de best passende strategie uit. Goed om te weten is dat uw huidige adviseurs, bijvoorbeeld uw vermogensbeheerder of assurantie tussenpersoon, hier gewoon deel van uit kunnen maken.

Neem contact op met Sacha Hollestelle

Benieuwd hoe onze aanpak op dit onderwerp u en uw business vérder kan brengen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.