Een succesvolle ZZP-er is een professional in zijn of haar vak en heeft de financiële, fiscale en juridische zaken goed geregeld. LOS verzekert u van hoogwaardige dienstverlening en persoonlijk contact tegen een zeer betaalbare prijs op basis van een abonnement.

Speciaal voor kleinere bedrijven en ZZP-ers

ZZP-ers en kleinere ondernemers ervaren vaak een drempel bij het benaderen van een accountantskantoor. Ze veronderstellen te weinig aandacht, teveel diensten en te hoge tarieven. Tegelijkertijd zoeken ze naast administratieve ondersteuning wel een professioneel klankbord en juridische en fiscale tips en adviezen. Welkom bij LOS!

Wel de lusten, niet de lasten

LOS biedt u op basis van een scherp geprijsd abonnement een heldere set jaarcijfers, waarmee de aangifte inkomstenbelasting kan worden opgesteld. U bepaalt zelf welk deel van de administratie u zelf wilt doen en welk deel u uitbesteedt. Daarnaast heeft u - als de situatie daarom vraagt - direct toegang tot de expertise van onze accountants, fiscalisten en bedrijfsjuristen. Wel zo'n zeker idee als het gaat om zaken, die er om spannen.

Neem contact op met Sacha Hollestelle

Benieuwd hoe onze aanpak op dit onderwerp u en uw business vérder kan brengen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.