Juist als u te maken krijgt met een complex vraagstuk heeft u behoefte aan een totaaloplossing, waarin alle financiële, fiscale en juridische zaken en uw zakelijke en persoonlijke belangen goed zijn afgewogen.
Onder regie van uw contactpersoon organiseren de nauw samenwerkende specialisten uit de LOS-organisatie deze totaaloplossing voor u en voeren deze vlekkeloos uit.
Voor expertise die wij zelf niet in huis hebben, doen we een beroep op geselecteerde specialisten uit ons netwerk, die onder onze regie hun bijdrage leveren. Aan deze externe specialisten, zoals bijvoorbeeld notarissen en advocaten stellen wij dezelfde eisen op het gebied van oprechtheid, onafhankelijkheid, objectiviteit en transparantie.

LOS werkt nauw samen met:

 


Lyncs financiële planning biedt financieel inzicht, overzicht en rust. Financieel planners voor ondernemend Nederland. De vragen en financiële huishouding van een ondernemer zijn anders en complexer dan van particuliere klanten. Dat vraagt een andere kennis en andere aanpak. Door de jarenlange ervaring en achtergrond kunnen Andrea Middel en Fred Ruwe als financieel planner daar goed op inspelen.

Ga naar de Lyncs website

 

Veel notarissen zoeken nieuwe wegen om financieel succesvol te zijn. Signetur verstaat het notariaat. Met betekenisvolle advisering en vernieuwende diensten helpt Signetur iedere notaris concreet verder. Strategisch en ondernemend.

Rene Brinkman is met zijn jarenlange specifieke ervaring in het notariaat de stuwende kracht. Signetur werkt uitsluitend voor notariskantoren en kunnen u dus snel en to-the-point van raad en daad voorzien. U heeft altijd één aanspreekpunt, die voor ieder vraagstuk de best passende oplossing organiseert.

Ga naar de Signetur website

Neem contact op met LOS

Benieuwd hoe LOS u vérder kan brengen met uw business? Neem voor een eerste kennismaking contact met ons op. Of stel uw vraag via email. We maken graag tijd voor u vrij.