LOS is een middelgrote, zelfstandige accountants- en adviesgroep in Amersfoort. Met 35 professionals, een hoge graad van automatisering en oprechte persoonlijke aandacht helpen we onze klanten verder met alle vragen op het gebied accountancy, fiscaliteit en strategie.

In onze samenwerking moet alles kloppen

Vanuit een financieel bedrijfskundig perspectief richten wij ons op middelgrote en kleinere ondernemingen, not for profit organisaties, ondernemers, directeuren en aandeelhouders. Wij hechten grote waarde aan wederzijds vertrouwen, oprechtheid, objectiviteit, onafhankelijkheid en transparantie. Noodzakelijke randvoorwaarden voor een succesvolle dienstverlening.

LOS gaat vérder

Om daadwerkelijk meerwaarde voor onze klanten te creëren gaat LOS vérder. Met innovatieve, online diensten, met integrale oplossingen voor complexe vraagstukken, met proactieve initiatieven en met het vinden van de juiste balans tussen zakelijke, financiële belangen en persoonlijke, vaak meer emotionele belangen. Zo helpen we onze relaties daadwerkelijk vérder in deze snel veranderende tijden.

Aangesloten bij

Uiteraard is een aantal medewerkers lid van beroepsorganisaties als de NBA, de NeVOA, de NOB en het RB. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het SRA, een landelijke vereniging van 370 zelfstandige kantoren.

Kennismaken

Bent u geïnteresseerd in een nadere, persoonlijke kennismaking? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak en/of schrijf u in voor onze informatieve, digitale nieuwsbrief.

Neem contact op met LOS

Benieuwd hoe LOS u vérder kan brengen met uw business? Neem voor een eerste kennismaking contact met ons op. Of stel uw vraag via email. We maken graag tijd voor u vrij.