De ene ondernemer is de andere niet. De een heeft behoefte aan een integrale full-service benadering, terwijl de ander op een deelgebied specialistische kennis zoekt. Daarom bepaalt u bij LOS zelf hoe intensief en op welke gebieden u met ons wilt samenwerken. En u kunt altijd rekenen op onze expertise, oprechte betrokkenheid en motivatie om u vérder te helpen.

Alles in huis

Als toonaangevend accountants- en advieskantoor hebben wij alles in huis. Van de controle en samenstelling van de jaarrekening, alle fiscaal juridische aspecten tot de integrale dienstverlening in delicate processen als bedrijfsopvolging, overnames en conflicten. Met innovatieve online diensten, persoonlijke aandacht en een proactieve resultaatgerichte benadering gaat LOS vérder om meerwaarde voor u te creëren.

Onafhankelijk en betrokken

Regelmatig mondt een samenwerking uit in een langdurige relatie, waarin wij de rol vervullen van onafhankelijke sparring partner. Een betrokken en kritisch klankbord voor het reilen en zeilen van de onderneming, de ondernemer als persoon en/of de directie. Door onze focus op onafhankelijkheid kan dit als (controlerend) accountant en als adviseur.

Neem contact op met LOS

Benieuwd hoe LOS u vérder kan brengen met uw business? Neem voor een eerste kennismaking contact met ons op. Of stel uw vraag via email. We maken graag tijd voor u vrij.